Vårt crew!

Niels Hoffmann

Niels är diplomerad ingenjör inom skogsbruk och miljöledning men jobbar till vardags som författare, föredragshållare, äventyrare samt inom grafisk design och konceptutveckling. Han arbetar mest med teman som rör natur, människor och konst på olika sätt.

I Cold-Nose-Huskies har Niels särskilt ansvar för PR och marknadsföring. Han fungerar som kontaktperson för tysk media och sponsorkontakter samt även som skribent och ansvarig för visuell gestaltning av projektet.

Denny Rossow

Denny är en tvättäkta Mecklenburger: lugnet i egen hög person och med en särskild blick för fiskevatten. Efter 10 år inom armén arbetar han nu i Berlin och är vad man närmast skulle kunna beskriva som en sportgalning. Den entusiastiska löparen har gått från att genomföra halv-och helmaratontävlingar till att nu även springa tävlingar på 100 km. Hans andra passioner är resor och fotografering.

I Cold-Nose-Huskies hjälper Denny framförallt till med organisering och är en av projektets fotografer.

Mattias Strid

Mattias är Malins bror och en naturfantast och djurvän av rang. Han är utbildad jakt- och fiskeguide och vet hur man färdas säkert i vildmarken under alla årstider. Han är ett proffs på att hantera snöskotern och vet bättre än någon annan hur färskfångad fisk ska rökas.

Mattias hjälper till med allt mellan himmel och jord. Mattias kommer även följa med som chaufför och handler på tävlingarna. Han är mannen man kan räkna med helt enkelt!