Starka partners!

Cold-Nose-Huskies är ett projekt med stora ambitioner. Vi skulle omöjligen kunna göra verklighet av detta projekt utan stöd från våra fantastiska partners. Vi vill därför presentera dem och berätta lite kort om hur vårt samarbete ser ut.

Official Supplier

APPETITT DOG EXTREMEVÅRT TORRFODER

Ett norskt, närproducerat, färskt och miljövänligt hundfoder!

Appetitt Dog Extreme hundfoder har ett högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll anpassat till vuxna hundar med mycket hög aktivitetsnivå. Det vill säga vid hårt arbete som träning, tävling och jakt. En stor del av energin kommer från fett som är lämpligt för hundens prestationer under långvarigt hårt arbete.

Appetitt innehåller antarktisk krill som tillför hunden viktiga omega-3 fettsyror. Detta tillsammans med ett idealiskt förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror samt ett högt innehåll av vitamin E, gynnar leder, hud, päls och hundens generella hälsa.

Fodret tillverkas i Norge på en fabrik precis vid fjorden i Vaksdal nära Bergen. Det korta avståndet mellan produktion och butik innebär att fodret alltid är färskt, och eftersom det är närproducerat har det optimalt näringsvärde och mycket smak.

Vi är glada att kunna erbjuda våra atleter ett högkvalitativt foder som är anpassat för deras speciella behov!

Hemsida Appetitt

Official Supplier

PRIIMAVÅRT FÄRSKFODER

Priima är ett fryst färskfoder till hundar som tillverkas av svenska, utvalda råvaror av högsta kvalité!

Priima Hundfoder är framtaget i samråd med erfarna hunduppfödare och används bl.a. av hundägare som ställer stora krav på sina hundars kondition, prestationsförmåga och avelsresultat. Färskfoder från Priima är särskilt lämpat för aktiva hundar såsom brukshundar, jakthundar, slädhundar och kapplöpningshundar.

Priima NK är det spannmålsfria alternativet och vi har fodrat det i flera år till våra atleter. Våra hundars huvudmåltid på dagen består av Priima NK i kombination med torrfoder. Vi blandar även köttet till en soppa som hundarna får dricka före och efter träning eller ger det i form av små frusna bitar som uppskattat mellanmål på träning och tävling.

Proteinet är inte upphettat vilket gör att råvarorna bättre behåller viktiga aminosyror, naturliga vitaminer och smaker. Vissa nödvändiga vitaminer och mineraler tillsätts för att hundens ska få i sig allt den behöver och fodret kan därmed betraktas som ett helfoder.

Familjeföretaget har över 30 års erfarenhet av fodertillverkning. De strävar efter att göra ett foder anpassat till hundens behov, för friska och starka hundar.

Priima Hundfoder erbjuder alltid super service, snabba leveranser och vi har byggt upp en god personlig kontakt genom åren. Tack vare den jämna kvalitén på fodret kan vi säkerställa att hundarnas magar mår bra och att de får de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv!

Hemsida Priima

Touring partner

Tre unika hotell belägna i vackra Arjeplog, Lappland. Hotell Silverhatten, Kraja Camping & Stugby och Silver Lodge erbjuder boende, aktiviteter, restauranger och konferens möjligheter. Vår pålitliga partner för slädhunds turer och events i Arjeplog sedan många år!

Hemsida Silver Resort

Touring partner

Experience Arjeplog erbjuder högkvalitativa snöskoterturer och andra sommar- och vinter äventyr. Ett engagerat team av välutbildade guider, förstklassig service och den modernaste utrustningen garanteras för den perfekta upplevelsen. Våra slädhundsturer i Arjeplog bokar du direkt här!

Hemsida Experience Arjeplog