Skräddar­sydda turer, events & filmning

Som äventyrare och naturentusiaster erbjuder vi autentiska och unika upplevelser med våra slädhundar! Vi arbetar professionellt, är mycket flexibla och arrangerar upplevelser enligt önskemål. Låter det bra? Då framställer vi gärna ett individuellt erbjudande!

Skräddarsydda turer

Endast för dig, din familj, för dina vänner eller företag? Vi erbjuder skräddarsydda husky-äventyr att minnas. Turerna kan vara i allt från några få timmar upp till flera dagar, längden varierar. Vi ser fram emot din förfrågan!

Events för små och stora grupper

Vi står för unika, nordiska äventyr som ger ditt event en riktigt autentisk karaktär. En stor mängd nöje och bestående minnen! Vi agerar professionellt, ansvarsfullt och med stor entusiasm.

Våra referenser: Alfa Romeo / Jeep, AMG, BMW, Bosch, Ferrari, Jaguar Land Rover, Lamborghini, Mercedes Benz och Volkswagen.

Filmning

Även med det har vi mycket erfarenhet: Vi och vårt husky-team är den perfekta förutsättningen för äkta nordiskt bild- och fotomaterial.

Våra fyrbenta filmstjärnor har exempelvis deltagit i produktioner från AMG, Jaguar Land Rover, Jochen Schweizer, Lamborghini, MAN och Nissan.

Intresserad? Vi pratar gärna om ett gemensamt projekt och skräddarsydda erbjudanden.

Kontakta oss:

  • E-post:
  • Telefon (svenska)
    0046 76 534 50 92 Malin
    0046 73 037 45 99 Lars

Bra att veta: